2021 Erasmus+ Personel Hareketliliği Ders Verme ve Eğitim Alma Başvuru Sonuçları

Değerli Samsun Üniversitesi Akademik ve İdari Personeli,

Erasmus+ Personel Hareketliliği programına göstermiş olduğunuz ilgiden ötürü teşekkür ederiz. Bilindiği üzere tüm dünyada devam etmekte olan COVID-19 Pandemi salgını yükseköğretim değişim programlarını da etkilemiş, sürece ilişkin kısmen de olsa belirsizlikler devam etmektedir. Bu kapsamda Yükseköğretim Kurulu’ndan (YÖK) ve Türkiye Ulusal Ajansı’ndan üniversitelere gönderilen/gönderilecek olan bilgilendirmeler doğrultusunda yeni kararlar alınabilmektedir.

Bu konu ile ilgili en güncel bilgiler e-mail ve https://erasmus.samsun.edu.tr web sayfasından ilan edilerek sizlerle paylaşılacaktır.

2021 Erasmus+ Ka1: Bireylerin Öğrenme Hareketliliği Personel Ders Verme / Eğitim Alma Hareketliliği Başvuru Sonuçlarına İlişkin Açıklama

Tüm başvurular ilanda belirtilen “Ders Verme” ya da “Eğitim Alma” hareketliliğinden faydalanmak isteyen üniversitemiz tam/yarı zamanlı olarak istihdam edilen ve fiilen görev yapan akademik ve idari personeli olma” asgari şartlarını sağlayan personeller arasından komisyon kararı ile ilanda belirtilen değerlendirme ölçütleri dikkate alınarak gerçekleştirilmiştir.

Sonuç ilanında “Asil Aday” statüsünde yer alan başvuru sahipleri hareketlilik öncesi kabul mektupları ve ilgili kurum imzalı Mobility Agreement belgeleri ile Erasmus Koordinatörlüğüne başvurmaları gerekmektedir.
Sonuç ilanında “Asil Aday” statüsünde yer alıp davet mektubu sağlayamayan başvuru sahipleri başvuru ilanda belirtilen 01.12.2021 tarihine kadar davet mektubu ve gidilecek kurum imzalı Mobility Agreement belgeleri ile Erasmus Koordinatörlüğü’ne başvurmaları gerekmektedir. Bu tarihe kadar davet mektubu sağlayamayan ya da feragat eden adaylar olması durumunda yedek listede yer alan ve en yüksek puana sahip adaydan başlamak üzere hak tanınacaktır.

Personel ders verme hareketliliğinden ve eğitim alma hareketliliğinden hibesiz olarak da faydalanılabilir. (Asıl listeye giremeyen personel bu hakkı düşünebilir). Katılımcıların hareketlilik zamanına göre hangi bütçe döneminden ödeme yapılacağı katılımcı davet mektupları dikkate alınarak Erasmus Koordinatörlüğü tarafından belirlenecektir.

Sonuçlara itirazlar 20 Ekim 2021 tarihine kadar Erasmus Koordinatörlüğüne bizzat ya da [email protected] e-posta adresi üzerinden yapılabilecektir. Hareketlilikten feragat etmek isteyen personel feragat dilekçesini 27 Ekim 2021 tarihine kadar yine Koordinatörlüğüne bizzat ya da [email protected] e-posta adresi üzerinden yapılabilecektir.

Sonuçlar hakkında alınan karar tutanağı için lütfen tıklayınız.

Sonuç listesi için tıklayınız. 

15 Ekim 2021
697 kez görüntülendi
Öğrenci Destek Hattı