2021 Erasmus Staj Hareketliliği Kabul Mektubu Hakkında

Sevgili Öğrenciler,

2021 Mart başvuruları sonucu Erasmus Staj Hareketliliğine hak kazanan öğrencilerimiz için kabul mektubu son teslim tarihi 15 Ağustos 2021 tarihine kadar uzatılmıştır.

ÖNEMLİ:

Staj Kabul Mektubunuz PDF formatında antetli kağıda basılı, imzalı ve kurum kaşeli olmalı ve aşağıdaki bilgileri içermelidir.

• Öğrenci Adı-Soyadı
  • Mentor Adı-Soyadı İletişim Bilgileri
  • Karşı Kurum İletişim Bilgiler
  • Staj Başlangıç ve Bitiş Tarihleri
  • Öğrencinin detaylı staj iş tanımları

Kabul mektubunuzun SAMÜ bölüm Erasmus koordinatörünüz tarafından içerik olarak uygun görülmesi ve imzalanması gerekmektedir. Erasmus koordinatörünüzün yapması gereken belgenin üzerine “Uygundur.” ibaresini yazmak ve imzalamaktır.

Onaylanma süreci biten hazır kabul mektuplarınızı 15 Ağustos 2021 saat 17:00’a kadar [email protected] adresine göndermeniz gerekmektedir.

Not: Bu duyuru sadece 2021 Mart başvuruları sonucu Erasmus Staj Hareketliliği hakkı kazanan öğrenciler içindir.

05 Ağustos 2021
879 kez görüntülendi