Erasmus Staj Hareketliliği Başvurusu Başladı

Başvuru için aşağıdaki online başvuru formunu eksiksiz doldurunuz. Bölüm koordinatörünüzden formun imzalı çıktısını alarak, Üniversitemiz Erasmus Ofisine teslim ediniz. (Başvuru Formu Son Teslim Tarihi: 22 Mart 2019)

Erasmus+ Öğrenci Staj Hareketliliği İlanı (11.02.2019)

Başvuru Formu İçin Tıklayınız

04 Mart 2019
1.162 kez görüntülendi

Sevgili öğrencilerimiz,

2020/2021 akademik yılı Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği başvuruları Ulusal Ajans’ın 23.03.2020 tarihinde yayınlanan bildirisi doğrultusunda ikinci bir ilana kadar süresiz olarak DURDURULMUŞTUR.  Daha önce 10 Nisan 2020 olarak ilan ettiğimiz Erasmus+ Yazılı ve Sözlü Sınavı ileri bir tarihe kadar ertelenmiştir.

Sınav tarihi ve salonları Üniversitemiz web sayfasından daha sonra ilan edilecektir.

Sorularınızın cevapları için mutlaka UA’nın son yayınladığı “Sıkça Sorulan Sorular” Belgesini okuyunuz.

Bildiri için lütfen tıklayınız.

Bu konudaki gelişmeleri yakından takip etmeye ve sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Erasmus Ofisi

Samsun Üniversitesi