INTERNSHIP OK: Orta Karadeniz Staj Konsorsiyum Kapsamında Yurtdışı Ziyareti

INTERNSHIP OK: Orta Karadeniz Staj Konsorsiyumu üyeleri olan Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi ve Amasya Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi personelleri ile Üniversitemiz Uluslararası İlişkiler Ofisi personelleri katılımıyla Erasmus+ Programı faaliyetleri kapsamında üniversiteler arası iş birliğinin artırılması ve karşılıklı değişim programlarının geliştirilmesi amacıyla bir dizi ziyaret gerçekleştirilmiştir.

Uluslararası İlişkiler Ofis Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Ali GÜL ve Erasmus Kurum Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Mete SİPAHİOĞLU’nun katılımıyla gerçekleştirilen ziyaretlerde konsorsiyum ortaklarımızın ağında yer alan ve öğrencilerimiz için uygun staj yerleri belirleme adına irtibatlar oluşturulmuş; ayrıca 2022 yılı içerisinde İtalya’ya öğrenim ve staj hareketlilikleri için giden öğrencilerimize yerinde ziyaretler gerçekleştirilmiştir.

30 Kasım 2022