Internship OK: Orta Karadeniz Staj Konsorsiyumu Proje Değerlendirme Toplantısı

Internship OK: Orta Karadeniz Staj Konsorsiyumu proje değerlendirme toplantısı 7 Aralık 2022 tarihinde Amasya Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşti. Toplantıda;

Dr. Öğr. Üyesi Fehim KURULOĞLU – Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi
2- Öğr. Gör. Sema BİLGİÇ – Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi
3- Dr. Öğr. Üyesi Ali GÜL – Samsun Üniversitesi
4- Öğr. Gör. Dr. Mete Sipahioğlu – Samsun Üniversitesi
5- Öğr. Gör. Aslan SAY – Amasya Üniversitesi
6- Doç. Dr. Doğan BOZDOĞAN – TOGÜ KARMER (Online) hazır bulundu.

Toplantının açılışında projenin genel bir değerlendirmesi yapıldıktan sonra ortakların proje performansları incelendi. Projenin başlangıç hedefleri olarak belirlenen 11 staj / 7 öğrenim / 7 ders verme /9 eğitim alma hareketliliklerine büyük oranda yaklaşıldığı tespit edildi. Aralık 2022 itibariyle: Toplam 13 öğrenci hareketliliği tamamlarken (12 staj/ 1 öğrenim), 2 Personel hareketliliği tamamlandı. Bu dönemde konsorsiyum üyeleri öğrencilere uygun staj yerleri tespit edebilmek ve mevcut öğrencilerin durumlarını yerinde incelemek için İtalya’da bir dizi kurum ziyaretinde bulundular.

08 Aralık 2022