Seminer: ADP 101, Avrupa Dayanışma Programı Nedir?

Değerli Öğrenciler,
Avrupa Dayanışma Programı istediğiniz bir Avrupa Birliği ülkesinde sosyal içerikli bir projede 2-12 aylık süreler dahilinde yer almanızı sağlayan bir programdır. 17-30 yaş arasındaki tüm gençlerimize açıktır. Programın amacı gençlerin kişisel, eğitimsel, sosyal, sivil ve mesleki gelişimlerini teşvik ederken kendi ülkelerinde veya yurtdışında topluma yarar sağlayan projelerde gönüllü olmaları çalışmaları veya ağ kurma faaliyetlerinde bulunmaları için fırsatlar yaratan toplumsal ihtiyaçları karşılamayı hedefleyen bir Avrupa Birliği girişimidir. TÜRK AMERIKAN DERNEĞİ (TAD) “GöNDEREN VE KOORDİNATÖR KURULUŞ” olarak Türk Ulusal Ajansı tarafından akredite edilmiştir.

Bu konu ile ilgili daha detaylı bilgi almak isteyen tüm gençler; ADP Bilgilendirme Toplantısına katılabilirler.
9 MAYIS 2022 / SAAT 18.30

Detaylı bilgi için: 0312 426 26 44 nolu telefonu arayabilir veya [email protected] adresinde mail atabilirsiniz.

24 Nisan 2022
288 kez görüntülendi