ATAUM Tarafından Yürütülen AB Sertifika Programları

Değerli Samsun Üniversitesi Öğretim Elemanları,

Ankara Üniversitesi Avrupa Toplulukları Araştırma ve Uygulama Merkezi (ATAUM) tarafından 1987 yılından beri yürütülmekte olan Avrupa Birliği (AB) eğitim programlarının yeni dönemi (72. Dönem/Bahar Dönemi) Şubat ayı itibariyle başlayacaktır.

AB ve Türkiye–AB ilişkileri hakkında genel bilgi verilmesini hedefleyen “AB Temel Eğitim Programı’nın 6 Mart 2023-24 Mayıs 2023 tarihlerinde Ankara Üniversitesi Uzaktan Eğitim Fakültesi (ANKUZEF) ile işbirliği halinde çevrimiçi eğitim şeklinde gerçekleştirilmesi öngörülmektedir. Eğitim programları kapsamında, AB projeleri, programları ve proje hazırlama ve proje döngüsü konusunda bilgi verilmesini hedefleyen “Mali İşbirliği, AB Programları ve Proje Döngüsü Yönetimi Programı’nın 7 Şubat 2023-7 Mart 2023 ve 4 Nisan 2023-4 Mayıs 2023 tarihlerinde yüz yüze eğitim şeklinde düzenlenmesi planlanmaktadır. AB, Türkiye ve dış ticaret ile ilgili genel bilgi verilmesini hedefleyen “Avrupa Birliği, Türkiye ve Dış Ticaret Eğitim Programı’nın ise 21 Mart 2023-4 Mayıs 2023 tarihlerinde Ankara Üniversitesi Uzaktan Eğitim Fakültesi (ANKUZEF) ile işbirliği halinde çevrimiçi gerçekleştirilmesi öngörülmektedir.

Söz konusu eğitim programlarının ve kayıt işlemlerinin ayrıntılarına http://ataum.ankara.edu.tr adresinden ulaşılması veya aşağıda kayıtlı irtibat kişisinden ilave bilgi alınması mümkündür.

Bilgilerinize sunarız.

30 Ocak 2023