ERASMUS+ 2023 Personel Ders Verme ve Eğitim Alma Sonuçları

Samsun Üniversitesi Akademik ve İdari Personeli,

Üniversitemiz Uluslararası İlişkiler Ofisi Erasmus Koordinatörlüğü bünyesinde yürütülmekte olan Erasmus+ 2022 ve 2023 projeleri Personel Ders Verme / Eğitim Alma Hareketlilik başvuruları sonuçlanmıştır.

Sonuç ilanında “Asil Aday” statüsünde yer alıp davet mektubu sağlayamayan başvuru sahipleri başvuru ilanında belirtilen 31.12.2023 tarihine kadar kabul mektubu ve gidilecek kurum imzalı Mobility Agreement belgelerini Erasmus Koordinatörlüğü’ne ulaştırmaları gerekmektedir. Bu tarihe kadar davet mektubu sağlayamayan ya da feragat eden adaylar olması durumunda yedek listede yer alan ve en yüksek puana sahip adaydan başlamak üzere hak tanınacaktır.

Sonuçlar erasmus.samsun.edu.tr sayfasından duyurulmuş olup, ayrıca adaylara tebligat yapılmayacaktır. Sonuçlara itirazlar 29 Kasım 2023 tarihine kadar Erasmus Koordinatörlüğüne bizzat ya da [email protected] e-posta adresi üzerinden yapılabilecektir. Hareketlilikten feragat etmek isteyen personel feragat dilekçesini 01 Aralık 2023 tarihine kadar yine Koordinatörlüğüne bizzat ya da [email protected] e-posta adresi üzerinden yapılabilecektir.

Başvuru sonuçları ve karar tutanağı için tıklayınız.

Not: Başvuru sonuçlarına göre sadece asil ve yedek adaylar ilan edilmiştir.

22 Kasım 2023