2024 Yükseköğretimde Hareketlilik Projeleri (KA131) Başvuru Sonuçları

2024 yılı başvuru döneminde Erasmus+ Ana Eylem 1 Bireylerin Öğrenme Hareketliliği – KA131 (Programla İlişkili Ülkeler ve Programla İlişkili Olmayan Ülkeler ile Yükseköğretimde Öğrenci ve Personel Hareketliliği) faaliyeti kapsamında yükseköğretim kurumları ve akredite ulusal hareketlilik konsorsiyumları tarafından sunulan başvurular değerlendirilmiştir. Kabul edilen başvurulara tahsis edilen hibe tutarları Ulusal Ajans tarafından duyurulmuştur.

2024 yılına ilişkin tahsis edilen hibelerde gözle görünür oranda yükseliş yaşanırken Samsun Üniversitesi tüm üniversiteler arasında 2024 yılından en fazla hibe artışı sağlayan 2. üniversite olmuştur. Halihazırda yürütmekte olduğu 2 Konsorsiyum projesi ile birlikte öğrenci, idari ve akademik personellerine 2022-2023 ve 2024 proje dönemlerinde toplamda yaklaşık 125.000 euroya yaklaşan bir hibe desteği sağlamaktadır.

Tahsis edilen hibe tutarlarına ilişkin detaylara Ulusal Ajans web sitesinden ulaşılabilir.

Saygılarımızla

01 Temmuz 2024